Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kızların, sözlüğü, özgür

Özgür Kızların Sözlüğü

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özgür Kızların Sözlüğü

Özgür Kızların Sözlüğü
[*] Ne mutlu ki bazı duygılar biz kadınlara özeldir; Adem Baba''mızı cennetten kovduran da biz, şeytana pabucunu ters giydiren de! Sadece biz beş yaşında çizmeye başladığımız gelinlik denen o masalsı elbiseyi giyeriz, sadece biz dokuz ay bir bebeği, kış ortası tuzlu yeşil erik aşererek karnımızda taşırız ve cennet sadece bizlerin ayaklarının altındadır
Biz kahve falı bakarız, biz suratımızda yeşil bir make ve saçlarımızda komik bigudilerle gezeriz ve yine biz bazen çok mutluyken erkeklere oranla ve çoğunlukla onlar yüzünden depresyona gireriz
İşte ta okul yıllarında sigara içmeye alıştığımız leş kokan tuvaletlerde başlayıp kuaförde, telefonda, bir kahve ya da yemek eşliğinde biz kızlar bir araya geldiğimizde en çok konuştuklarımız, merak ettiklerimiz, tartıştıklarımız ve paylaştıklarımız
Buyurunuz efendim, kadın olmanın dayanılmaz cazibesinin keyfini hep birlikte çıkaralım

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,04 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com