Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalın, türk

Kalın Türk

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalın Türk

Kalın Türk
[*] Elinden iş gelip de üzerinde toplum baskısı denilen şeyi hissetmeyen ve bu baskıyı bir biçimde etkisiz kılma çabası göstermeyen insan yok gibidir Bir toplum baskısı, yani bir "ortalamaya rıza" dayatması her alanda kendini gösterir İrili ufaklı cinci hocaların tümü "onlar beni aldatacağına, ben onları aldatayım" mantığını yürütür Bu mantıkla hareket ettikleri için de geçerli mantığın eyyamcılık gibi belirmesine hizmette kusur etmemiş olurlar Kalın Türk olarak benim dert saydığım, yükünü çektiğim şey, üzerimdeki toplum baskısını hafifletmeye, aldatmacanın belasını savmaya mâtuf değildir Tıpkı şarap gibi aldanmanın ve aldatmacanın bir iyi, bir de kötü tarafından bahsetmek mümkündür Bana aldatmanın gizliliği dert olmuştur Sahiciliğe kavuşmak, mümkünse birini daha sahicilikle buluşturmak için çırpındım Çırpındıkça çevikleştim ve kalınlaştım

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
2,49 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com