Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
küçük, milyon, parça

Bir Milyon Küçük Parça

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Milyon Küçük Parça

Bir Milyon Küçük Parça
[*] Yirmi üç yaşındaki James Frey bir uçakta gözlerini açıyor, dört ön dişi artık yerinde değil Burnu kırılmış ve yanağında bir delik var Uçağın nereye gittiği ve geçen iki hafta boyunca neler olduğu hakkında en ufak bir fikri bile yok On yıldır alkolik ve üç yıldır da kokain bağımlısı
"Ben Bir Alkoliğim, Bir Uyuşturucu Bağımlısıyım ve Bir Suçluyum"
Kimilerince gerçek, kimilerince ise kurmaca olarak kabul edilen Bir Milyon Küçük Parça, 2005 ve 2006''nın olay yaratan kitabı oldu
"Frey''in kitabı daha en baştan diğerlerinden ayrılıyor, anlatıcısı kısa, paragraf girintisi olmayan satırlar ve neredeyse hiç noktalama işareti kullanılmamış cümlelerle lafını anlatıyor, dobra diliyle bahsedilen konunun dehşetinin adeta altını çiziyor -bir yıkımın telgraf çekercesine parça parça anlatımı"
The New York Times Book Review-
"Adamın kendi başını yakış öyküsünü, kıyamet gününü hard-core bir dille anlatıyor"
New York Post-
"James Frey, korkunç derecede dürüst ve komik ama aynı zamanda kendinden emin ve ölçülü"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,77 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com