Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açı, eğitim

Acı Eğitim

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Acı Eğitim

Acı Eğitim

Bazı dullar kaybetmenin acısıyla yüzleşemez İnkârı seçerlerKocası ölen Sophie Stanton ise açıkçası tam bir ''şaşkoloz''a döndü: "Ben nasıl dul kalırım? Bir köşede etamin işlemiyorum ki, daha dün ki çocuğum!"Bu genç kadın, kendine has kara mizah anlayışı ve ait olduğu sınıfına has yöntemlerle böylesine karanlık ve yıkıcı bir dönemden nasıl sağ salim sıyrıldığını bütün dünyaya anlatırken okuyucular da onunla birlikte ağlayacak, onunla birlikte gülecekAcı Eğitim, kalbi kırıklar, sevdiği birini kaybedenler ya da nasıl denir, aşırı dozda şeker tüketenler için vazgeçilmez bir roman olacak"Loly Winston, ilk sayfasının ilk paragrafında beni kitabına tutsak etti"Oprah Winfrey"Okuduğum en iyi ilk romanlardan biri Uzun zaman aklımdan çıkmayacak"Anne Rivers Siddons"Hassas bir zekâ vederin içsel görüşüyle Lolly Winston ışık saçan bir kitap yazmış"The New York Times

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,95 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com