![]() |
O Yılın Büyüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() O Yılın BüyüsüO Yılın Büyüsü O Yılın Büyüsü, Amerikalı ünlü yazar Joan Didion’un, kendisi gibi ünlü bir yazar olan eşi John Gregory Dunne’un ani ölümünün ardından yazdığı "American National Book Award" (Amerikan Ulusal Kitap Ödülü) sahibi bu kitap, yazarın yaşam, ölüm ve geride kalanlarla hesaplaşmasını anlatan gerçek öyküsü ![]() Kitap yayınlandığı ilk günden beri New York Times ve Amazon’un "En Çok Satanlar" listesindeki yerini koruyor ![]() Kızının zatürree teşhisiyle hastaneye kaldırılmasının ardından, yaşamının daha da büyük bir acıyla anısızın sarsılmasına neden olan bir kalp krizi, kırk yıllık eşini, sevdiği insanı alıp götürdükten sonra yaşadığı bir yıl ![]() ![]() ![]() ![]() O büyülü yıl, Didion’un kaleminden şöyle yansıyor: Bu satırları yazarken aslında bu öyküyü bitirmek istemediğimi seziyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yılın bitmesini istemedim çünkü günler geçtikçe, ocak yerini şubata, ilkbahar yaza bıraktıkça içimde bir şeylerin dineceğini biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [*]Ödüllü Kitaplar : ABD Ulusal Kitap Ödülü Diğer: Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 6,52 TL |
![]() |
![]() |
|