Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşik, bari, papağan

AŞIK PAPAĞAN BARI

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

AŞIK PAPAĞAN BARI

AŞIK PAPAĞAN BARI

Âşık Papağan Barı, aşkı öğrenmek isteyen bir erkeğe aşkı öğretmek için yazıldı Aşkın yaşamdaki en büyük lük olduğunu ve hiçbir şeyle sınırlanamayacağını anlatmak için Kitap yazılırken o, yazılan bölümleri coşku ve okuyordu Ne yazık ki 19 Haziran 1995’te, kulu yakınlarında geçirdiği bir kazada yaşamını yitirdi Arabası dört takla atmış, yolun kenarındaki topraklık bir alana saplanmıştı Fellini’nin film müziklerini çalan bir akordeona dönüşmüş arabasını görünce korkunç bir acı ve dehşet duydum O ezilmiş çelik yığınından çıkmış, bana doğru koşuyordu Öldüğünü bilmiyordu henüz Ben de bir şey söylemedim Saçları dağılmıştı Kolunda ki parçalanmış saat 620’yi gösteriyordu Kitabın sonunu merak ediyordu Her gece yazı masamın üstünde Âşık Papağan Barı’nın sayfalarını açık bırakırım Bir de ufak ışık yanar Ben görmeden gelip kitabı okuduğunu biliyorum

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,98 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com