Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mavi, sirki

Mavi Ay Sirki

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mavi Ay Sirki

Mavi Ay Sirki

"Raleigh zalim bir dünyanın kıskacında kalan iyi kalpli adamın bu büyüleyici hikâyesinde olağanüstü bir tel cambazının rotasında hiçbir engele takılmadan ilerliyor
-Kirkus Reviews

"Tek kelimeyle, akıcı romanların üstadı'' unvanını hak eden deneyimli bir yazar tarafından ustalıkla kaleme alınmış, eski sirk esintileriyle dolu, harika bir hikâye
-Chicago Sun-Times

Bol şamatalı, sevgi dolu Bir ip cambazının gösterisi kadar çarpıcı ve etkileyici roman içtenlikli bir yazarın ince zekâsıyla birleşiyor Bu büyük gösteri çadırının altında sizi çok güldürecek bir eğlence var
-Publishers Weekly

"Mavi Ay Sirki üç ringli bir hikâye İlk birkaç sayfadan sonra kaçıp bir sirke dahil olmak istedim Bittiğindeyse, sanki zaten bir sirkteymişim gibi hissettim
Ian Lawrence, Ghost Boy''un yazarı

"Kesinlikle büyüleyici"
-Library Journal

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,89 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com