Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıları, genç, w'nin, yeni

Genç W.'nin Yeni Acıları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Genç W.'nin Yeni Acıları

Genç W'nin Yeni Acıları

Edgar, iki Almanya''nın olduğu zamanlarda, Doğu Almanya''da yaşayan bir genç En sevdiği iki kitap: Daniel Defoe''nun "Robinson Crusoe"su ile Salingehn "Gönüiçelen"i
Blucinin, blues müziğin ve kızların ergen gençler için uzak olduğu günlerde, Edgar yolunu bulmaya çalışırken tesadüfen, Goethe''nin ünlü eseri "Genç Werther''in Acılan"yla karşılaşır Kitabı okuduktan sonra ise, Edgar Wibeau kendini Genç Werther''in yerine koymaya, yaşadığı olayları onun bakış açısıyla algılamaya başlar
Genç W''nîn Yeni Acıları, bir başyapıtın yirminci yüzyılda dirilişi İlhamını aldığı eser gibi, yazıldığı günden bu yana tartışılan, pek çok dile çevrilmiş bir modern klasik

"Çok sinirlenmiştim! Kitaptaki adam, şu Werther, sonunda intihar ediyor Sahip olmak istediği kadını elde edemediği için kafasında bir delik açmış Bu kadar salak olmasaydı, aslında Chariotte''nin de ondan bir şeyler yapmasını beklediğini anlardı Bir kadınla odada yalnız olsam ve yarım saat içinde hiç kimsenin odaya gelmeyeceğini bilsem, her şeyi denerim"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,28 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com