Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
söz, yüz

Yüz Ve Söz

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüz Ve Söz

Yüz Ve Söz

Tahsin Yücel''in politika ağırlıklı son denemeleri günümüz Türkiye''sinin benzersiz bir betimini sunuyor
Cumhuriyet tarihimizin sorunlarından günümüzdeki yönetim anlayışına, dilden düşünceye, özelleştirme ve küreselleşme gibi yeni değer ve kavramlardan eğitim düzenine kadar, her tanım, her oluşum, her sistem özgün bir yaklaşımla sorgulanıyor Elbette yazınsal örneklerin ve asla yitirilmeyen bir ince alayın kılavuzluğunda
Yüz ve Söz, yazarının deyişiyle ''en azından bir düşünme çağrısı ve hala direnenlerle birlikte bir direnme edimi''

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com