Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güneş, imparatorluğu

Güneş İmparatorluğu

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güneş İmparatorluğu

Güneş İmparatorluğu

Susan Sontag''ın ''''çağdaş edebiyatın en önemli ve parlak kalemlerinden biri'''' diye nitelendiği JG Ballard, bu kitabında II Dünya Savaşı''nı çocuk gözüyle anlatıyor
Savaş sırasında tam bir kaosun yaşandığı Şanghay sokaklarında kaybolan ailesini arayan Jim''in öyküsü aynı zamanda masumluğun öyküsüdür Savaş, toplama kampına ve atom bombasına karşı masumluğun yıkılışının öyküsü
Romanı filme alan ünlü yönetmen Steven Spielberg bu masumluğu şöyle tanımlıyor: ''''Nagasaki üzerinde o beyaz ışığın çaktığı ve çocuğun bu ışığa tanık olduğu anda; çocuğun ölen masumiyeti ile dünyamızın ölen masumiyeti arasında bir paralellik kurmak istedim''''
''''II Dünya Savaşı''nın başlangıcındaki Şanghay''da bir çocuk olmanın nasıl bir şey olduğunun yakıcı bir anlatımı''''

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com