Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arabeskler

Arabeskler

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arabeskler

Arabeskler

''Bu nefes kesici ilk roman eski mağlup Arap Filistin''ini toparlayıp hayata döndürüyor ve olağanüstü bir güç ve zerafetle konuşturuyor Halkının o muhteşem öykü anlatma geleneğini kullanarak gözlerimizi kamaştırıyor''

Fuat Acemi
Washington Post Book World

''Arabeskler, kimlik arayışında bir klasik Yaşamını Yahudiler ile Arapların, kadim ile çağdaşın, sadakat ile arzuların birleştiği bir noktada sürdüren Filistinli bir İbranice ustası olarak Şammas kendi model arayışını harika bir şekilde yazıya dökmüş Tek bir öğeyi değiştirmeden gerçeği fanteziye dönüştürüyor''

Lion Wieseltier

''Arabeskler bir Arap tarafından yazılın ilk İbranice roman olmanın yanı sıra, İsrail yazınında son yıllarda ortaya konan en gözü pek yapıt Şiirsel bir güç taşıyan, olağanüstü bir edebi eser''

Robert Alter

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,74 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com