Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çağırışı, denizin

Denizin Çağırışı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Denizin Çağırışı

Denizin Çağırışı

''Ah o ilçe, o küçük kasaba, beni böylesine zavallı yapan orası değil miydi? Belki mayamda bozukluk vardı Belki de ben gerçekten hasta yaratılmış bir adamdım Ama hiç kuşkusuz beni hasta ve zavallı yapmakta o kasabanın büyük günahı vardı Düşündükçe yalnız benim değil, oraya gelen hükümt doktorunun da, savcının da, jandarma komutanının da az zaman sonra kabuk bağladıklarını ve bu kabuk içinde gizli bir derdin yumağını sardıklarını hatırlıyorum Demek kasaba da suçluydu Onun yıkık kalesinin dişleri arasında çok insanın yaşama hevesleri törpülenmişti''
Denizin Çağırışı, Türk edebiyatında, psikolojik yabancılaşmanın konu edildiği ilk roman olması açısından önemli bir yapıt Yazıldığı dönemde yeterince anlaşılamayan Denizin Çağırışı''nda, bir kasaba öğretmeninin ruhsal sorunlarını, çelişkilerini, onun için dünyasının derinliklerine inerek, büyük bir incelikle anlatıyor Kemal Bilbaşar

Ürünün Resimleri:

[*]Değerlendirme : Yüz Yılın 100 Türk Romanı

Diğer:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,23 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com