Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayat, mezarda

Mezarda Hayat

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mezarda Hayat

Mezarda Hayat

Defterleri, 908 râkımlı tepeye yaptığımız o korkunç, iğrenç saldırının başarıyla sonuçlandığı bir sırada, Adalar Tümeni''nin 4 Alayı''ndan bir sırt çantasında bulmuştum Bu sırt çantası Andon Kostulas''ındı Bu uzun boylu, uzun suratlı üniversite öğrencisi, her zaman karışık, sık ve gür saçlarıyla dipdiri gözlerimin önünde Kusursuz bir erkek Sessiz, ağırbaşlı, uysal, bir genç kız kadar utangaç, ölçülü, çekingen
20 yüzyıl Yunan edebiyatının önde gelen yazarlarından Stratis Mirivilis''in, 1910''ların başlarındaki Balkan Savaşlarını konu alan Mezarda Hayat adlı romanı, savaş karşıtı edebiyatın en etkileyici yapıtlarından biridir Andon Kostulas adlı çavuşun cepheden sevgilisine yazdığı mektuplardan oluşur
Günümüzdeki savaşların yol açtığı dehşet ve yıkımların geçen yüzyıldaki köklerine ışık tutan bu romanı, Nevzat Hatko''nun Yunanca aslından yaptığı çeviriyle sunuyoruz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,61 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com