Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alexis, beyhude, kitabı, mücadelenin

Alexis Ya Da Beyhude Mücadelenin Kitabı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

''''Bu mektup açıklama Bir savunma halini almasını istemem Onaylanmayı dileyecek kadar çılgın değilim; kabul görmeyi bile talep etmiyorum: bu çok büyük bir talep Sadece anlaşılmayı arzu ediyorum

''''Hayat, Monique, olası bütün tanımlardan daha karmaşıktır; basite indirgenmiş bir imge, kaba olma riskini taşır her zaman Şairlerin kesin terimlerden kaçınmasını onayladığımı da sanmayın, onlar sadece düşlerini bilirler; şairlerin düşlerinde hakikat payı çoktur, fakat hayat bu düşlerden ibaret değildir Hayat şiirden daha fazla bir şeydir; fizyolojiden daha fazla bir şeydir, o kadar uzun zaman inandığım ahlaktan da Hayat bunların hepsidir ve çok daha fazlasıdır: hayat, hayattır Tek servetimiz ve tek lanetimiz

''''Kelimeleri o kadar çok kişi kullanmıyor ki Monique, artık kimseye uygun düşmüyorlar; bilimsel bir terim bir hayatı nasıl açıklayabilir? Bir olayı bile açıklamaz; ona işaret eder Hep aynı şekilde işaret eder, halbuki farklı hayatlarda birbirine tıpatıp benzeyen iki olay yoktur, aynı hayatın içinde bile yoktur''''

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,43 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com