Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boy, cep, kobay

Kobay (Cep Boy)

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kobay (Cep Boy)

Kobay (Cep Boy)

“İnandırıcı, sürükleyici ve oldukça dokunaklı bir hikaye
New York Times
“Heyecan verici bir günlük… Bu kitaptaki bazı sahneleri hayatım boyunca aklımdan çıkarabileceğimi sanmıyorum
The News & Observer
“İnsanı içine çeken bir roman, özgün… Popülaritesini uzun süre kaybetmeyecek bir hikaye
Library Journal

Çok düşük bir IQ ile doğan Charlie, araştırmacıların, zeka seviyesini artıracak deneysel ameliyatı gerçekleştirmeleri için kusursuz bir denektir Bu deney Algernon adındaki laboratuar faresinde denenmiş ve büyük bir başarı elde edilmiştir
Ameliyattan sonra, Charlie’nin durumu kendi yazmış olduğu raporlarla takip edilmeye başlanır İlk yazdığı raporda çocuksu bir dil ve imla hataları hakimdir Beynindeki gelişmeye paralel olarak okuması, yazması ve konuşması da gelişmektedir Artık, insanların kendisiyle dalga geçemeyeceğini ve bir sürü arkadaş edineceğini düşünür Fakat, zekası normalin çok üstüne fırladığından, çevresinde yadırganır, kıskanılır ve istemiş olduğu arkadaşları edinmekte yine başarısız olur ve yine yalnızdır
Bu deney, son derece önemli, bilimsel bir buluş olarak görünüyordu, ta ki Algernon’da ani bir gerileme baş gösterene kadar Acaba Charlie’de de aynı gerileme olacak mıydı?

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com