Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gece, kar, marılyn’le

Marılyn’le Bir Gece Ve Kar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erotikanın Fransız ustası Reyes, Marilyn Monroe mitolojisine benzersiz bir katkı yapıyor Erotika felsefesini ve politikalarını soruşturmasıyla tanınan Alina Reyes, erotizmin sınırlarını bu kez iki novella ile zorluyor Marilyn’le Bir Gece’de JFKennedy ile Marilyn Monroe’nun ilk aşk gecesine tanıklık ediyor Kar ise, Pirenelerdeki kasabasında tecavüze uğrayan bir genç kızın, Marie-Rosella’nın intikam hikâyesi Birbirinden çok farklı görünen iki kadın kahramanı yan yana getirdiğimiz bu seçki, bir solukta okunabilmesinin yanında okuyucuyu masumiyet ve bilgelik, çocukluktan kadınlığa geçiş sancıları ve erotizmin evrensel dili üzerine düşünmeye sevk edecek

“Anlayamıyorum Dünyaya çıplak geliyoruz değil mi? Çıplak oynamak isterdim Olabilecek en saf ve doğal durum, çıplaklık Yine de herkes tam tersini düşünüyor Sansürden ve Hays kurallarından korkuyorlar Ama akıllarında tek bir düşünce var; insanları cinsellikle kışkırtmak Bana biçtikleri rolü oynamaktan nefret ediyorum Şehvet doğal olmalı İşte böyle düşünüyorum ve beni küçümsüyorlar, biliyorsun Başkan olduğunda bu aptal kuralları kaldıracak mısın?”

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,87 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com