Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2033, saat, temmuz

5 Temmuz Saat: 20:33

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Adım Henry Dees, o sıralarda bir öğretmendim –bir matematik öğretmeni ve desteğe muhtaç Katie gibi çocukların yaz aylarındaki özel eğitmeni
Artık ihtiyar bir adamım ve aradan otuz yıldan uzun bir zaman geçtiği halde hâlâ o yazı ve sırlarını, o günlerin sıcağını ve ışığın hiç kaybolmayacakmış gibi akşam saatlerinin içlerine kadar uzandığını anımsıyorum
Beni dinlemek isterseniz, sözlerime güvenmek zorundasınız Aksi halde bu kitabı kapatıp yaşantınıza geri dönün
Sizi uyarıyorum: Benim için anlatması ne kadar zorsa, sizin için de dinlemesi o kadar zor olacak bir öyküdür bu

Sıradan bir temmuz akşamını kabusa çeviren olay 9 yaşındaki küçük bir kızın aniden ortadan kaybolmasıyla başlar Kasaba halkını ayağa kaldıran bu durum herkesin kendi derinliklerine inmesine neden olur
Ve roman bu özelliğiyle, bir bakıma ‘kaybeden insanlar’ın kişisel hikayelerine dönüşür
Kahramanların kendi trajedilerine hapsolduğu bir olayda herkes hikayeyi kendi gözüyle anlatıyor
Ve bu mükemmel kurgu Lee Martin’i Pulitzer Ödülü finalistliğine kadar taşıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,95 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com