Bir Nefes İstanbul |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Nefes İstanbulBir Nefes İstanbul Bu kez seninle İstanbul''u ve İstanbul''daki seni, beni yaşıyoruz Yolculuğumuzun tanıkları var bu defa İstanbullular ve İstanbul''da yaşayanlar![]() ![]() Zengini, yoksulu, Kürdü, Alevisi, muhafazakârı marjinali, Ermenisi, Rumu, Musevisi![]() ![]() Onlarca renk, onlarca doku![]() ![]() Bu satırlar, bazılarının ütopya dediğinin küçük bir yansımasının, umudunun romanını yaratıyor Birarada yaşayabilmenin hikâyesini![]() ![]() İstanbul''un sokaklarına karışırken senin, benim, yaşamlarımızın, aşklarımızın, içimizde kalanların, hayallerimizin, korkularımızın, umutlarımızın, yalnızlığımızın, hayat koşuşturmamızın, yeni binyılın insanlarının gel-gitlerinin arasında dolaşıyoruz İstanbul, Türkiye, dünya, “sen”sin, “ben”im, “biz”iz![]() ![]() İnandığım tek gerçek bu![]() İstanbul öyle bir şehir ki; hiçbir kitap seni bu şehir kadar besleyemeyecek, hiçbir müzik ruhunu bu kadar dolduramayacak, hiçbir öğreti sana bu kadar yakın gerçe (çi) gelemeyecek, hiçbir koku bu kadar zihninde yer edemeyecek ![]() ![]() Ben sadece bir nefes çektim içime dolu dolu![]() ![]() Şimdi o nefesi, sayfalara bırakıp, seninle paylaşıyorum![]() ![]() ![]() FAHİR ATAKOĞLU, CÜNEYT AYRAL, NERMİN BEZMEN, M ALİ BİRAND, YONCA EBUZZİYA, AYŞE KULİN, CÜNEYT ÖZDEMİR BEYAZIT ÖZTÜRK, BALÇİÇEK PAMİR, BARBAROS ŞANSAL, ECE TEMELKURAN, FATİH TÜRKMENOĞLUÖN YAZILARIYLA ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 201219,00 TL |
|
|
|