Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geceler, iyi, prens, tatlı

İyi Geceler Tatlı Prens

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İyi Geceler Tatlı Prens

İyi Geceler Tatlı Prens

İyi Geceler Tatlı Prens, bir baba-oğul arasındaki sevginin, yanlış anlamaların ve söylenmemiş sözlerin hikâyesi Ölmüş babasının ardından oğulun gırtlağından yükselen hüzünlü bir çığlık Yaşam, zaman, sevgi ve ölüm üzerine sarsıcı ama gene de alaycı bir incelikle aktarılan duygular Babasını kaybetmiş, ona hayattayken bir kez olsun “Seni çok seviyorum” diyememiş olan oğulun, duyduğu acı ve özlemi giderebilirmişçesine geçmişi sözcüklerle yeniden kurmaya, babasına söyleyemediklerini, geç de olsa bu yolla dile getirmeye çalışması
Pierre Charras, örnek, ideal bir evlat tipi yaratmanın, baba-oğul ilişkilerini evrensel boyutta irdelemenin peşinde değil Bir baba ve oğul arasındaki, sevgi ve suskunluklarla örülü, son derece kişisel denebilecek ilişkiyi, okurun yüreğine işleyen bir şiirsellikle aktarıyor
Sevginizi dile getirmeyi, yaşamı ertelemeyin diyor bize, yoksa geç kalabilirsiniz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com