![]() |
Yüzleşme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() YüzleşmeYüzleşme Her şey onunla karşılaştıktan sonra değişmeye başlamıştı… Aldığım nefesin bile farkında olmadan bir ceset gibi dolaşıyor ve yaşam yolculuğunda sadece çamurlu yolları görüyorken, şimdi yolun kenarında ağaçların dallarına sarılmış; şarkılar söyleyen kuşları dinlemeye başlamıştım ![]() Onunla yüzleşmek, yeni bir yaşam anlayışı ile daha güzel bir dünyayı kucaklamamı sağlıyordu… Sanki sihirli bir değnek üzerime dokunmuş ve ben yeniden gözlerimi yaşama açmıştım ![]() ![]() İnsanları yorgun kılanın yaşamdan öte, taşıdıkları maskeler olduğunu artık çok net görüyordum ![]() Ve hâlâ toplumun büyük bir çoğunluğu yüzleşmekten korktuğu için maskeleri ile yaşamı kendine zindana çevirmekte, cesur olan küçük azınlık ise kendi kuralları ile dünyada cenneti kucaklamakta ![]() İşte tam şu anda kendini bahsedilen çoğunluğa mı yoksa cesur olan azınlığa mı ait hissedeceğine karar vermek üzeresin! Yaşam, Senin Ona Kattığın Değer Kadar Renkli, Coşkulu ve Huzur Dolu ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 11,37 TL |
![]() |
![]() |
|