Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateş, geçirmez

Ateş Geçirmez

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ateş Geçirmez

Ateş Geçirmez

2002 Şubat''ında Hindistan''da Ahmedabad şehri dinsel şiddetle sarsılıyor Ertesi gün güneş doğmadan çoğunluğu Müslüman olmak üzere yüzden fazla çocuk, kadın ve erkek çoğunlukla yakılarak öldürülmüştür Gujarat eyaletinde bir trene Müslümanlar tarafından yapıldığı ileri sürülen saldırıyla başlayan olaylar binden fazla ölü verdikten sonra durulmuştur

Gujarat vahşetini sahnesi olarak alan Ateş Geçirmez, katledilenlerin hayaletlerinin adalet arayışına çıktığı bir şehrin sokaklarını arşınlayan bir baba ile şekilsiz oğlunun ürpertici olduğu kadar büyüleyici öyküsünü işliyor…

Hem dehşet hem de şefkat duygusunu uyandıran roman kitlesel şiddetin sıradan doğasıyla bireysel bilincin sıra dışı gücünü ortaya koyarken, Sivas, Çorum, Maraş katliamlarını yaşayan toplumumuz için de ufuk açıcı bir okuma olanağı sunuyor

''Bir 21 yüzyıl tarihi var karşımızda Ayrıca suça bulaşmış bir ruhun eğitimini, ''Evet ben suçluyum'' deyinceye ve bu büyük suçun yarattığı yıkımın yaşamının geri kalan kısmını karartacağını kabul edinceye kadar izleyen önemli bir roman''

INDIA TODAY

''Hindistan romanı çağının gelmekte olduğunu müjdeleyen bir yazar''

JOHN FOWLES

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,24 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com