Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dili, türk

Türk Dili

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türk Dili

Türk Dili

Grafiker Yayınlarının “El Kitapları” dizisi içinde yer alan Türk Dili El Kitabı''nda dil, diller ve Türkçe ile ilgili en son bilimsel veriler, anlaşılır bir biçimde okuyucuya sunulmaktadır Türk Dili El Kitabı''nın hazırlanması aşamasında ele alınan temel konular; dil nedir, dillerin sınırları var mıdır, dil türleri, bazı diller diğerlerinden zengin olabilir mi, dili incelemenin yolları, dillerin sınıflandırılması, Türkçenin akrabaları, Altay dilleri teorisi, Türk Dünyası''nın sınırları, Türkçe''nin tarihsel dönemleri, Oğuzca, Eski Anadolu Türkçesi, Osmanlıca ve dönemleri, dille ilgili popüler tartışma konuları, eğitim dili, yabancı dillerin etkisi, Türkçe yok olma tehlikesiyle karşı karşıya mı, Türkçe''nin sesleri, ekleri, kökleri ve sözdizimi şeklinde özetlenebilir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com