Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözyaşlarına, inanmıyor, moskova

Moskova Gözyaşlarına İnanmıyor

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sovyet Rusya’sının artık var olmayan sosyal hayatı ve kendine has değerleriyle birlikte, 1957
yılında taşradan Moskova’ya eğitim görmek ve evlenecek erkek bulmak için gelen üç kız arkadaşın kaderiyle örülmüş bir hikâye Onların genç kızlık hayalleri, yaşadıkları aşklar, kariyer çabaları
ve hayal kırıklıkları sonrası bir de olgunluk dönemine şahit oluyoruz Başkahramanımız Katya,
kendini Sovyet toplumunun klasik ikilemi içinde bulacaktır: Başarı elde etme özgürlüğü vardır,
fakat destek alma hakkı yoktur Kitap, yazıldığı dönemde Sovyetlerde sansürlendiği için ancak
2000’li yıllarda yayınlanabilmiş ve hakları birçok ülkeye satılmıştır Senaryosu üzerinden Vladimir Menshov’un çektiği ve külte dönüşen filmi, Soğuk Savaş döneminin en hissedilir yıllarında (1980) Amerikan Sinema Akademisi tarafından Oscar’a layık görülmüştür

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com