Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçtigitti

GeçtiGitti GeçtiGitti GeçtiGitti

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kiek, annesi, babası ve miskin köpekleri Mona, hep birlikte mutlu mutlu yaşarlar Ama bu mutluluk zaman zaman babasının bir uluslararası yardım örgütünü temsiien savaş bölgelerine gitmesiyle kesintiye uğrar İşte babası yine bir savaşa gitmek üzeredir Kiek ne söylerse söylesin bir türlü onu evde kalmaya ikna edemez Babasının ölmesinden korkar Annesine göre Kiek''in korkması için bir neden yoktur; ne de olsa babası doktordur, savaş alanında olmayacaktır ve dolayısıyla başına kötü bir şey gelme olasılığı çok düşüktür Ama Kiek böyle bir olasılık hiç olmasın ister! Öyleyse, olasılığı tamamen ortadan kaldırmanın bir yolu var mıdır? Kiek düşünür: Babası ölmüş olan bir arkadaşı vardır, ama hem babası hem faresi ölmüş bir arkadaşı yoktur Çünkü faresi ölmüş birinin babasının da ölmesi, düşük bir olasılıktır Peki bu listeye bir de köpek eklenirse, yani hem faresi hem köpeği ölmüşse babasının Ölme olasılığı ortadan kalkmış mı olur? Kiek tehlikeli bir plan yapar Savaş, ölüm gibi zor konuları ustaca bir kurguyla ele alan bu roman, dünya çocuk edebiyatının en çarpıcı örneklerinden biri Haber bekleme sıkıntısını, kaygıyı, çaresizliği, düşüncenin sınır tanımadığını bir çocuğun gözünden içtenlikle anlatıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,49 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com