Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cisimli, iki, kadın

İki Cisimli Kadın

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İki Cisimli Kadın

İki Cisimli Kadın

“‘Sanki,’ diyorum ‘İki cisimli bir tek kadın bu! İkizlerden daha ikiz Zira yalnız vücutları değil, karakterleri de
aynı Tek ruhlu, iki cisimli bir mahluk karşısındayım O tabiat harikası cisminin birini kaybetti; öteki
duruyor, dünyanın başka bir köşesinde yaşamasına devam etmektedir’”
Uzun yıllar Afrika’nın en uzak noktalarında yaşayıp yurduna dönmüş olan Reha, Abant’a seyahati
sırasında bir kadınla karşılaşır Bu kadın, Reha’nın hayatında önceyi ve sonrayı birbirine bağlayan bir
köprü olacaktır Refik Halid Karay, heyecanın eksilmediği İki Cisimli Kadın’da okuyucusunu adeta
olayların içine dahil ediyor ve kuvvetli betimlemeleriyle içinden çıkılması zor bir gerçekliğe götürüyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
18,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com