![]() |
Melekler Evi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melekler EviMelekler Evi Bedenlerimize bir türlü sığmayan insan ruhu; yarı geçirgen zarının keskin ama şekilsiz sınırlarıyla, sanki ortadan yarılıp, ikiye bölünmüştü de; kardeşlerden küçüğü tüm iyiliği, tüm yumuşaklığı ve hüznü alırken, büyüğüne insana ait karanlık duyguların hepsi birden kalmıştı ![]() Göksel Yılmaz 2004 yılında yayımlanan ilk romanı Tanrının Zamanı ile hem yazarlık becerisini hem farklı arayışların peşinde olduğunu kanıtlamıştı ![]() ![]() ![]() Göksel Yılmaz’ın mimari tasarımlarıyla gotik bir atmosfere bürünen Melekler Evi toplumun ahlak, moral ve değer yargılarıyla kuşatılmış bireyin çarpıtılmış arzularını sergiliyor ![]() ![]() Düştüğü yeri yakan ateşler gördüm ![]() ![]() Günlük hayatımızın hayhuyu arasına sıkışıp kalmış haberler insanın bir bir üzerine gelince bunca kötülükle baş etmenin imkânsızlığını hissettim ![]() Acılarla dolu dünyalar gördüm ![]() ![]() ![]() Bir erkekle elele gezdi diye kızını elleriyle boğan babalar, üzerine üçüncü kumayı getirmeye hazırlanan kocasını iki kaşının ortasından tek kurşunla vuran kadınlar, kız arkadaşının boğazını nalburdan yeni alınmış testereyle kıtır kıtır kesen gencecik çocuklar gördüm ![]() ![]() bir şeye ilham vermedikleri belliydi ![]() ![]() Kötülük yalnızca kötülük ![]() ![]() ![]() dikkat çeken Akhisar Düşerken’de bir kahraman aramaya kalkmayın çünkü bulamayacaksınız ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 19,35 TL |
![]() |
![]() |
|