Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
direktör, gün, lanet, takım, teknik

Lanet Takım - (Bir Takım, Bir Teknik Direktör, 44 Gün)

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Beni aslında olmadığım biri gibi seviyorlar Olduğum kişiden ise nefret ediyorlar
Çağdaş İngiliz edebiyatının başarılı temsilcisi David Peace, sadece kazandığı başarılarla değil kişilik özellikleriyle de futbol dünyasının gelmiş geçmiş en ilgi çekici karakterlerinden olan Brian Clough’ın ağzından Leeds United’ta geçirdiği kısa teknik direktörlük macerasını anlatıyor Clough’ın trajik bir sakatlıkla son bulan futbolculuk anıları, yıldızının parladığı Derby County’deki yılları ve Leeds’ten ayrılan selefi Don Revie’nin gölgesinde geçirdiği 44 lanet gün Peace’in kalemiyle yeniden canlanıyor
Lanet Takım’da, yani Leeds United’ta geçirdiği günler boyunca Clough’ın kafasının içinde gezinen Peace, futbol dünyasının bu efsanevi figürünü anılmaya değer roman karakterleri arasına katıyor Sinemaya da uyarlanan Lanet Takım alışıldık “dipten zirveye” çıkan bir başarı öyküsü değil, “takım ruhu, kahramanlık ve zafer” klişeleri içermiyor Spor dünyasının kirli yüzünü tüm gerçekçiliğiyle etkileyici ve benzersiz bir biçimde resmediyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
24,62 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com