![]() |
Mihman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MihmanMihman Virajı döner dönmez boğaza girdiğim anda, birisi sağ diğeri sol şeridi ortalamış, kaleşnikoflu iki genci görünce “Beyefendi alkol var mı?” sorusuna muhatap olmayacağımdan emindim ![]() Ehliyet ruhsat da sormayacaklardı ![]() anlayamadığım, hemen yanlarında bitiveren kadın gerillanın, “Zorluk çıkarmayın ve hemen arabadan çıkın,” diyeceğini de sanmıyordum ![]() ![]() yapmam için, bana emretmesi gerekmiyordu ![]() Orta yaşlı bir avukat, kendi devranında yaşayıp giderken zamanın, yeraltının ve yerüstünün büyük yangınına düşüverir ![]() Tatvan’a inerken, Van Gölü ve feribot iskelesinde Turgut Uyar kadar güzel değildir hayat ![]() görmüyordur; bütün laflar akortludur, cilalıdır ![]() sıradan alçaklıklar örter ![]() yoktur ![]() ![]() ![]() Dağ gibi hatıralar dökülür ![]() nerdesin?” Mehmet Fuat, bir tepeden ovaya bakar, “Nobre topla buluşur”, düşman kişilik ateşin başında oturuyordur ![]() ![]() ![]() Bir aşk romanı ![]() ![]() ![]() ![]() Bir “ilk” roman - ustalara mahsus bir ilk ![]() Şair Akif Kurtuluş’tan ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 16,73 TL |
![]() |
![]() |
|