Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
druid, druidi, shannara, shannaranın

Shannaranın Druidi ( The Druid Of Shannara )

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Druid Auanonun ölümü üzerinden üç yüz yıl geçmiş Gölgelenmişler bu süre içinde dört karanın kontrolünü ele geçirmiştir Auanonun hayaleti, Shannaranın dört çocuğunu; Par, Coll, Wren ve Walker Bohu göre ve çağırır Walker Boha kayıp Druid Kalesini -Paranor geri getirme görevi verilmiştir Ancak bu görevi yerine getirmeye çalışan Walker korkunç bir tuzağa sürüklenir Hızlandırıcı; kadim gümüş nehrin kraunun kızı, ölmekte olan Walker Bohu bulur Onu iyileştirir ve dört karayı tehdit eden karanlık bir güç konusunda uyarır Bu tehdit, ırkların korkusundan beslenen, tüm dünyayı taşa çevirip kendisine tabi kılm ayı amaçlayan taş kralda başkası değildir Taş kral, tüm büyüleri emip etkisiz hale getiren kara elftaşını elinde tutmaktadır Onu alt etmenin tek yolu bu tılsımlı taşı onun ellerinden kurtarmaktan geçmektedir Bir kolunu taş kralın zehrine kurban veren Walker Boh Büyülü Kılıcı kırılmış olan Morgah Leah
Dört Karayı koruma mücadelesinde insanlığa güvenmek zorunda olan hızlandırıcı ve onu öldürmeye yemin etmiş bir suikastçi Bu sıradışı ekibi bir araya getiren şey kara elftaşı arayışı olur

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
25,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com