Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateşi, fire, güneşefendisi, runners, sun

Güneşefendisi Ateşi ( Sun Runners Fire )

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Her şey Yıldız Parşömeninin bulunmasıyla başlamıştı Güneşefendilerini ve onların büyülerini neredeyse yok eden kadim düşmanla ilgili geriye kalan tek kayıt eski büyücülerin unutulmuş sihirlerinde saklıydı Güneşefendilerinin yeni Lordu Andry bu ölümcül bilgileri öğrenmeye başlamıştı Bu arada, Büyük Prens Rohanın oğl Pol ejderhaların zihinlerine ulaşmaya çalışıyordu Tarihin tozlarına karışmış düşman, ihanet ve kumpaslarla tekrar saldırmaya hazırlanırken, en güçlü kalelere bile sızmıştı Pol, Andry, Rohan ve Güneşefendisi eşi Sioned kısa bir süre sonra kimin dost olduğunu ayırt etmeye başlamışlarken, büyü savaşları topraklarını mahvetmekle tehdit ediyordu Yükseklerde uçan ejderhalar, büyünün ateşli çağrısına geliyorlardı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,75 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com