Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dostu

Can Dostu

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Can Dostu

Can Dostu

Gazeteci Fabio Rossi gözünü hastanede açar; başından yaralanmıştır ve son elli gün hafızasından silinmiştir

Kendisiyle ilgilenen sarışın genç kadının, birkaç haftalık sevgilisi olduğunu öğrenir Fabio onu daha önce hiç görmemiştir Öte yandan, gerçek aşkı Norina''ya bir türlü ulaşamamaktadır Fabio, dağılan yaşamının parçalarını bir araya getirmeye, kafasındaki sorulara yanıtlar bulmaya çalışır Gazetedeki işinden neden istifa etmiştir?

Daha önce üzerinde çalıştığı söylenen "büyük mesele" neyle ilgilidir?

En iyi arkadaşı ve meslektaşı Lucas Jäger''in tüm bu olanlardaki rolü nedir? Fabio yanıtlara ulaştıkça, yitik yaşamında adım adım yönünü bulur Bu sırada, örtbas edilmeye çalışılan bir skandalın içine çekilir

Can Dostu, yaşamı durma noktasına gelen bir insan hakkında etkileyici bir roman, iki erkeğin dostluğu üzerine kurulu psikolojik bir gerilim, tüm dünyayı ilgilendiren bir konuyu işleyen sürükleyici bir polisiye

"Martin Suter, psikolojik gerilim ile polisiye roman arasındaki dengeyi tutturmayı çok iyi başarıyor"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,84 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com