Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artemis, fowl, opal'in, oyunu

Artemis Fowl Opal'in Oyunu

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]Suç dehâsı ARTEMİS FOWL, dünyanın en iyi hırsızı unvanını alabilmek için Herve’nin kayıp şaheseri Hırsız Peri’nin peşinde! Komutan Root, General Scalen’in hapishaneden kaçışının ardındaki sır perdesini aralamaya çalışıyor binbaşılığa terfi etmek üzere olan Holly Short, kendisini kusursuz bir komplonun tam ortasında buluyor Mulch Diggums eski dostlarına yardım edebilmek için hapishaneden kaçmak zorunda Kleptoman cüce, hafızası silinen Artemis’in kayıp anılarını geri kazanmasını sağlayabilecek mi?Artemis’in eski düşmanı Opal Koboi, argon Kliniği’nden kaçabilmek için klonlama teknolojisinden faydalanıyor Koboi insanlarla işbirliği yaparak yerin merkezine bir mekik gönderiyor Dünyayı ele geçirme planları yapan çılgın Pixie, kendisini yenilgiye uğratan herkesten intikam almak istiyor Kâhya ve Artemis’in hayatı tehlikede İnsanlar perilerin varlığından haberdar olursa, yer altı dünyası yok olma tehdidiyle karşı karşıya gelecek Peri dünyasının geleceği Artemis Fowl ve Holly Short’un ellerinde

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,76 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com