Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dilekşarkısı, shannara'nın

Shannara'nın Dilekşarkısı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Dört Kara''yı dehşet sarmış durumda Şeytani kara büyülerin kitabı ıldatch yeniden can buluyor Zehirlediği kara seyyahları insan ırkını tümden yok etmek üzere görevlendiriyor Irkların bilge koruyucusu allanın, Jerle Sahannara''nın soyundan yardım istemek zorunda Ve Doğuya yaptıkları gizemli yolculukta Allanon''a eşlik edecektir Ancak ıldat ch tuzağını çoktan kurmuştur Brin''in erkek kardeşi ona zamannında ulaşabilmek için kötülüğün tam merkezine gitmek zorunda kalır
Macera, büyü ve efsanenin büyüleyici anlatımı
"Muhteşem bir fantazya yolculuğu"
Frank Herbert

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
29,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com