Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elftaşları, shannara'nın

Shannara'nın Elftaşları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Shannara'nın Elftaşları

Shannara'nın Elftaşları
[*] Kötülüğü hapseden büyünün simgesi Ellcrys ölüyor
Yeniden doğabilmesi için, Elf kızı Amberele Ellcrys''ın tohumunu taşımak zorunda Shea Ohm Sford''un torunu Wilise dedenin kendisine verdiği Elftaşları''nın gücüyle Amberle''yi koruyacak
Ama Dört Kara''yı kurtaracak bu iki gencin önce kendilerine iananmaları gerekiyor Elflerin ve tüm Dört Kara halklarının yok olmaması, İblislerin yeniden Yasaklama''ya hepsedilmesi bu arayışa bağlı
Elli yıldan sonra geri dönen Allanon, iki genci bir araya getirip ırkların kurulmasına yardım ediyor
Macera, büyü ve efsanenin büyüleyici anlatımı
"muhteşem bir fantazya yolculuğu"
Frank HERBERT

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
29,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com