|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| entrikaları, kralice, medıcıs'ın, pardayanlar, therıne |
Pardayanlar - Kraliçe Ca Therıne De Medıcıs'ın Entrikaları - 3 |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pardayanlar - Kraliçe Ca Therıne De Medıcıs'ın Entrikaları - 3Pardayanlar - Kraliçe Ca Therıne De Medıcıs'ın Entrikaları - 3 Michel Zévaco`nun PARDAYANLAR serisi-3 KRALİÇE Catherine de Médicis`in ENTRİKALARI Pardayan 1890`larda doğdu ama hâlâ ölmedi,hiçbir zaman da ölmeyecek!Bu ruh yapısında biri ölümsüz olur! Michel Zevaco`nun 100 milyonlarca satılan şaheserinin kahramanı, iyiliği, dostluğu ve onuru en üst seviyede simgeleyen Şövalye Pardayan`dır ![]() Şövalye Pardayan okuyucuyu öyle etkiler ki, insan yaptığı işleri ve yaşamını şövalyeliğin süzgecinden geçirmek gereksinimini duyar Pardayan fakirdir, ama Dük de Guise`in ve Catherine de Médicis`in önerdiği büyük zenginlikleri elinin tersiyle iter Bu nedenle kraliçelerin, büyük senyörlerin kendine düşman olmasına neden olur Onlarla savaşır ama savaşında hep namuslu ve onurlu davranır![]() Catherine de Medicis Gerçek bir şeytan Politik gücünü tehlikeye atmamak için kendi oğlu Marillac Kontu`nu bile öldürtmeye kalkan bir kraliçe…Ruggieri, Catherine de Medicis`nin gizli aşığı, en akla gelmez zehirlerin mucidi ![]() "Nasıl mutlu oldum,kitapları masamda görünce…Pardayanlar yeniden yayınlanmaya başlamış…Özellikle çocuklar ve gençler mutlaka okumalı…Okutulmalı onlara…Biz şövalyeliği,adam olmayı,sevgi,saygı ve sadakati bu kitaplardan öğrendik Siz de öyle yapın…OKUYUN…OKUTUN ! ![]() Hıncal ULUÇ (Sabah gazetesi 3 Ocak 2006 Hıncal`ın yeri)"İnsanlar ikiye ayrılırlar PARDAYANLAR`ı okuyanlar ve okumayanlar "Ahmet ALTAN"PARDAYANLAR`dan çok şey öğrendim Öğrendiklerimin başında birtakım `değerler` ve `inançlar` gelir Bunlar benim yaşamım bakımından son derece önemlidir " Emre KONGAR Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20125,28 TL |
|
|
|