Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aslan, vadideki

Vadideki Aslan

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vadideki Aslan

Vadideki Aslan

Nefes kesici bir andı Bu tuhaf, dâhi ve acı çeken adamı nihayet anladığımı hissediyordum Etkilenmiştim hem de çok Dudaklarım aralandı Göğsüm inip kalkıyordu Elim uzandı
Parmak uçlarımız birbirine daha yeni dokunmuştu ki, gürültü patırtılarla yerlerimizden sıçradık Kapı hızla açılıp kapanınca perdeler dalgalandı Kapıları böyle açan tek kişi tanıyordum1 Elimi küt küt atan kalbime bastırdım
Gelen Emerson''dul Oydu! Ama ne halde! Saçı diken dikendi, en güzel gömleği harap olmuştu, yırtık bir yeni koluna parçalanmış bir zırh eldiveni gibi dolanmıştı Yüzünde kızarıklıklar vardı ve bir gözünün yarısı kapanmıştı Sıyrılmış parmak eklemlerinden kan damlıyordu ve ellerinde birer kılıç tutuyordu Hayatımda bu kadar etkileyici bir sahne görmemiştim! Kalbim patlayıp göğsümü parçalayacak sandım
Emerson hızla döndü Kılıçlardan birini bırakarak kapıyı kapadı sürgüyü takar takmaz kapı diğer taraftan yapılan vahşi bir saldırının etkisiyle sarsılmaya başladı Sonra Emerson tekrar döndü Dosdoğru bana baktı
"Amelia" diye haykırdı "Üstüne bir şeyler giysene, Tanrı aşkına!"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,54 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com