Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babil'in, çölüyor, gece, üzerine

Babil'in Üzerine Gece Çölüyor

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyah saçlı genç üstünlük duygusuyla güldü "Persler Babil''i fethettiler ve yeniden yitirdiler" dedi sonra "Atalarım, Persler gelmeden yüzyıllar önce Babil''de yaşadı Ben bir Keldani''yim Bizler savaştan anlamayız, ama matematikte çok iyiyizdir Savaşmak isteyenlerin bize ihtiyaçları vardır İskender''in fethetmeyi düşündüğü ülkelerin büyüklüklerini, atılan silahların havada çizdikleri yayların mesafesini ve geleceği okuduğumuz yıldızların rotasını hesaplamayı Yunanlardan, Makedonlardan ve Perslerden daha iyi biliriz Biz olmadan nice olur haliniz?"Ufak tefek, koyu tenli adamın, ondan aşağı kalmak ister gibi bir hali yoktu "Benim annem bir Apat''tı" diye anlatmaya başladı "Onun babası da kudretli bir reisti Hayatı boyunca kimseye boyun eğmemişti; ne Keldanilere, ne de Pers kralına Özgürlüğün ne olduğunu hiçbiriniz bilemezsiniz; bu kavramın gerçek anlamını sadece biz biliriz"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,74 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com