![]() |
Başlığı Okura Bırakılmış Bir Yazı! |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Başlığı Okura Bırakılmış Bir Yazı!Endülüs Emevi Devlet’inin nerede kurulduğunu ve ne kadar yaşadığını biliyor musunuz? Biliyorsanız, şimdi onun yerinde yeller estiğini ve o koca medeniyetten, sadece bir Elhamra sayrı ile içinde kilise kurulmuş bir iki camiden başka hiçbir şeyin kalmadığını da biliyorsunuzdur ![]() Bilmiyorsanız veya umurunuzda değilse bu yazıyı okumayın, çünkü anlamazsınız… Bu tembihten sonra birkaç not daha yazıp ad verme işini size bırakacağım ![]() * * * Yunanistan, son yıllarda baş döndürücü bir silahlanma içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru; Yunanistan bu kadar uzun menzilli ve son derece gelişkin silahları kime karşı kullanacak? * * * Türk F-16’ları, Yunan ve İsrail uçaklarını vurabilecek donanımlara sahip değildir ![]() ![]() ![]() Bu sizi rahatsız ediyor mu? * * * İsrail’in kendisine Tanrı tarafından vaad edildiğini ileri sürdüğü toprakların nereler olduğunu biliyor musunuz? O toprakların içinde Türkiye’nin de büyük bir kısmı var ![]() ![]() ![]() Bilmeyenler ve üşengeçler için söyleyeyim; Harput, vaad edilmiş toprakların kuzey-doğu uc şehridir, Tarsus, vaad edilmiş toprakların kuzey – batı uc şehridir ![]() ![]() ……… ![]() ![]() Ara not: Siz gülün, inanmayın ![]() ![]() ![]() Hans Von Derschwam diye bir alman papaz, 1546- 60 yıllarda Marmara civarını dolaşır ve notlar alır ![]() ![]() ![]() ………… ![]() ![]() Bunu bilmediğiniz takdirde, Osmanlı’yı içerden göçertme projelerinden biri olan Paris menşeli Siyonist Allianse İzrael okullarının ilkinin neden Harput’ta kurulduğunu da bilemezsiniz ![]() Ve keza, bu okulların ikincisi olan -bugün Boğaziçi Üniversitesi’ne dönüştürülmüş- Robert Collage’in, neden Fatih’in, gemileri karadan yürüttüğü var sayılan tepeye kurulduğu da umurunuzda olmaz… Ve yine üçüncü okulun neden Mersin veya Adana değil de illa da Tarsus’a kurulduğunu –ki hala hizmet vermeye devam ediyor- da anlamak istemezsiniz ![]() * * * Bir kısmımız miyobuz, bir kısmımız hipermetrop ![]() ![]() ![]() 2002 yılında bir üst düzey yetkiliye İsraillilerin neden gelip Güneydoğu şehirlerinde doğum yaptıklarını merak ettiğimi söylemiştim ![]() ![]() Keza, Fırat havzasında ciddi bir yeniden yapılanma yaşandığını; bir kısım ‘Türk vatandaşları’nın birileri adına harıl harıl çiftlik aldığı yolunda iddialar olduğunu söyledim ![]() ![]() Sonra duydum ki, Suriye ile aramızdaki mayınlı arazinin temizlenmesi işi İsrail’e verilmiş ![]() ![]() Sonra buna ‘derin’ itirazlar geldiği söylendi ![]() ![]() ![]() * * * 1992 yılında, hükümet, mayınlı arazinin temizlenmesi işini askeriyeye havale etti ![]() ![]() Türkiye’nin bu talebi gündeme gelir gelmez İsrail devre’ye girdi ![]() ![]() ![]() ![]() Spekülasyonlar çoğalınca ihale ertelendi… Sonra Türkiye, kendi imkânlarıyla temizleme işini yapmak karar verdi ve makine alımı için kolları sıvadı… Fakat o da ne? Daha önce 5 milyon dolar isteyen firma bu kere makine başına 15 milyon dolar istiyordu ![]() ![]() ![]() Sonunda gerçekten Türkiye makineleri almaktan vazgeçip yeniden ihale açmak zorunda kaldı ![]() ![]() Evet Türkiye ihale açtı, 14 firma da temizlik için baş vurdu ![]() ![]() * * * Benim merak ettiğim şu: 1- Türkiye, bu toprakları 44 yıllığına kiralamak üzere temizleme ihalesi açıyorsa neden 50 adet mayın temizleme sistemi almak istiyor ![]() 2- Makineleri alacaksa neden o toprakları –temizleme karşılığında- başkalarına kiralamaya çalışıyor ![]() Temizlik işine 14 firma talip ![]() * * * Şimdi bir daha Endülüs’ü düşünmenizi istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstelik Endülüs bir ‘Şark Meselesi’ bile değildi ![]() Çünkü bu topraklar, Hıristiyanların ‘kayıp düşü’ , Siyonistlerin, üzerinde ‘Cennetin krallığı’nın inşa edileceği kutsal beş nehrin (Dicle, Fırat, Seyhan, Ceyhan ve Nil) suladığı İbrahimî topraklarıdır ![]() ![]() Ben fikir jimnastiği yaptım, yapıyorum… Siz de yapabilirsiniz ve bu yazıya bir başlık koyabilirsiniz… Hadi meydan sizin… Mehmed Ali Bulut - Haber 7
mabulut@gmail ![]()
![]() |
|