![]() |
Beni Hatırladın mı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Hatırladın mı?Beni Hatırladın mı? Bir sabah uyansanız ve hayatınız kusursuz olsa…? Lexi, berbat bir trafik kazasının ardından hastanede gözlerini açıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Lexi şansına inanamıyor -özellikle de nefes kesen yeni evini gördüğü zaman! Kocasını yeniden tanımaya başlayınca muhteşem bir evlilik hayatı olduğunu da öğrenecek, çok iyi biliyor ![]() ![]() Fakat Lexi yeni kimliği hakkında daha çok bilgi edindikçe, kusursuz hayatının yüzeyinde çatlaklar oluşmaya başlıyor ![]() ![]() ![]() Bir de üstüne üstlük dağınık saçlı, seksi bir erkek çıkıp… yeni bir bomba patlatıyor! Yani, ne olmuş olabilir ki? Lexi bir gün her şeyi hatırlayacak mı? Ve hatırlarsa ne olacak? “Yine kendine has Kinsella ![]() ![]() - Publishers Weekly “Lezzetli bir roman, sayfalar parmaklarınızın arasından akarken hem karnınız ağrıyana kadar gülecek, hem de ara sıra kalbinizi ağrıtacak kederler yaşayacaksınız… Kinsella, hafıza kaybının ne ironik sonuçlar doğurabileceğini sular seller gibi ifade ediyor ![]() - USA Today “Sophie Kinsella’nın alameti farikaları: Komedi, dürüstlük, tazelik ![]() - Barnes and Noble Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 15,77 TL |
![]() |
![]() |
|