Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rıhtım

Son Rıhtım

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Rıhtım

Son Rıhtım

Son Rıhtım harap, başıboş ve yorgun yük gemisi Tramp Steamer''ın, kaptanı Iturri''nin ve güzeller güzeli Varda''nın aşk dolu öyküsünü anlatır Anlatıcı Tramp Steamer''ı ilk gördüğü andan itibaren bu garip geminin benzersiz bir hikâye barındırdığını anlar ve şans eseri geminin tüm geçmişini öğrenir…
Cervantes ödüllü yazar Álvaro Mutis bu kitabında aşkın bambaşka bir halini anlatıyor ve ustalığının verdiği güçle onu ölümsüz kılıyor

Altı yılda sekiz kitap Álvaro''nun tek sayfasını okumak bile nasıl bir yazar olduğunu anlamaya yeter Onun hem yaşamı hem de yapıtları, o kayıp cenneti asla bulamayacağımızı anlatan kehanetlerdir

Ürünün Resimleri:

[*]Ödüllü Kitaplar : Neustadt Ödülü

Diğer:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com