|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bartimaeus, fantastik, kitap, seti, üçlemesi |
![]() |
Bartimaeus Üçlemesi Fantastik Kitap Seti (3 Kitap) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bartimaeus Üçlemesi Fantastik Kitap Seti (3 Kitap)Bartimaeus Üçlemesi Fantastik Kitap Seti (3 Kitap) SEMERKANT TILSIMI GOLEM GÖZÜ BATLAMYUS'UN KAPISI SEMERKANT TILSIMI Büyücülerin yönetimindeki günümüz Londra sı ![]() Çalışan bir tılsım ![]() Bir entrika, cinayet ve intikam öyküsü ![]() Bartimaeus üçlemesinin ilk kitabı ![]() Onlar öyle sansınlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yapmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve benim, gösterinin yıldızı Bartimaeus un öyküsü ![]() Olağanüstü başarılarım ve serüvenlerim öylesine muhteşem ve sayısız ki tek bir kitaba sığması düşünülemez ![]() GOLEM GÖZÜ Türk okuru Jonathan Stroud’ı yine Arkadaş yayınevi’nin yayınladığı fantastik kurgu türündeki İz Üstünde, Gömülü Ateş ve Bartimaeus Üçlemesinin ilk kitabı Semerkant Tılsımı romanlarından tanıyor ![]() Üçleme’nin ikinci kitabı Golem Gözü de ilk kitabı Semerkant Tılsımı gibi gizemlerle dolu Londra’da geçiyor ![]() ![]() En zor büyülerden birinde ustalaşarak, 5000 yaşındaki cin Bartimaeus’u dünyaya çağıran Nathaniel, devlet için çalışmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() BATLAMYUS'UN KAPISI Türk okuru Jonathan Stroud’un gizem dolu üçlemesi Bartimaeus Üçlemesi’nin üçüncü ve son kitabı Batlamyus’un Kapısı’na yine Arkadaş Yayınevi’yle kavuşuyor ![]() Üçleme’nin ilk kitabı Semerkant Tılsımı’nda geleneksel büyü sanatını öğrenen ve henüz 11yaşında bir çırak olan Nathaniel, Golem Gözü’nde iki yaş daha büyük usta bir büyücü olarak karşımıza çıkmıştı ![]() ![]() ![]() Ödüle doymayan üçlemenin son kitabı BATLAMYUS''UN KAPISI, Book Sense National Best-Seller, USA Today Bestseller ve NewYork Times Bestselling Series ödüllerine layık görüldü ![]() ![]() İngiliz büyücülerin ve cinlerin komik ve gizemli maceralarıyla devam eden Bartimaeus Üçlemesi, Batlamyus’un Kapısı ile muhteşem bir şekilde sonlanıyor!!! Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 27,14 TL |
![]() |
![]() |
|