Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bartimaeus, fantastik, kitap, seti, üçlemesi

Bartimaeus Üçlemesi Fantastik Kitap Seti (3 Kitap)

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

SEMERKANT TILSIMI

GOLEM GÖZÜ

BATLAMYUS'UN KAPISI

SEMERKANT TILSIMI

Büyücülerin yönetimindeki günümüz Londra sı

Çalışan bir tılsım

Bir entrika, cinayet ve intikam öyküsü

Bartimaeus üçlemesinin ilk kitabı

Onlar öyle sansınlar aslında bütün işleri biz demonlar yaparız

Ben yapmadım Yani, şey, peki Yaptım ama benim suçum değildi Zorla yaptırıldı Kim mi yaptırdı? Ah, işte bunu sormayın bana

Ve benim, gösterinin yıldızı Bartimaeus un öyküsü

Olağanüstü başarılarım ve serüvenlerim öylesine muhteşem ve sayısız ki tek bir kitaba sığması düşünülemez

GOLEM GÖZÜ

Türk okuru Jonathan Stroud’ı yine Arkadaş yayınevi’nin yayınladığı fantastik kurgu türündeki İz Üstünde, Gömülü Ateş ve Bartimaeus Üçlemesinin ilk kitabı Semerkant Tılsımı romanlarından tanıyor

Üçleme’nin ikinci kitabı Golem Gözü de ilk kitabı Semerkant Tılsımı gibi gizemlerle dolu Londra’da geçiyor Geleneksel büyü sanatını öğrenen ve Semerkant Tılsımı’nda henüz 11yaşında bir çırak olan Nathaniel, Golem Gözü’nde iki yaş daha büyük usta bir büyücü olarak karşımıza çıkıyor

En zor büyülerden birinde ustalaşarak, 5000 yaşındaki cin Bartimaeus’u dünyaya çağıran Nathaniel, devlet için çalışmaktadır Ancak başarısını ve bildiklerini çekemeyen, gerek devlet görevlileri arasında gerek dış dünyadaki büyücüler, cinler ve ifritler arasında pek çok düşmanı vardır Bu zorlu mücadelede ona kimi zaman sıradışı, esprili, iğneleyici, utanmaz, saygısız ve komik tavırlarıyla Bartimaeus eşlik eder Kimi zamansa kentli ve normal bir insan olmasına karşın büyücülere kini olan Kitty eşlik eder

BATLAMYUS'UN KAPISI

Türk okuru Jonathan Stroud’un gizem dolu üçlemesi Bartimaeus Üçlemesi’nin üçüncü ve son kitabı Batlamyus’un Kapısı’na yine Arkadaş Yayınevi’yle kavuşuyor

Üçleme’nin ilk kitabı Semerkant Tılsımı’nda geleneksel büyü sanatını öğrenen ve henüz 11yaşında bir çırak olan Nathaniel, Golem Gözü’nde iki yaş daha büyük usta bir büyücü olarak karşımıza çıkmıştı Üçlemenin bu son kitabında bakalım büyücü Nathaniel (nam-ı diğer John Mandrake)''in, cin Bartimaeus''un ve Kitty''nin ortak kaderleri ne olacak? Bu kez birlikte hain büyücüleri alt etmek, korkunç sırları ortaya çıkarmak ve büyücülük tarihinin en korkutucu tehlikeleriyle yüzleşmek zorunda kalacaklar Üstüne üstlük bir de birbirleriyle mücadele etmek zorundalar

Ödüle doymayan üçlemenin son kitabı BATLAMYUS''UN KAPISI, Book Sense National Best-Seller, USA Today Bestseller ve NewYork Times Bestselling Series ödüllerine layık görüldü Bu kez Batlamyus’un kapısı bu maceralı yolculukta sizi de içeri almak için açılıyor

İngiliz büyücülerin ve cinlerin komik ve gizemli maceralarıyla devam eden Bartimaeus Üçlemesi, Batlamyus’un Kapısı ile muhteşem bir şekilde sonlanıyor!!!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
27,14 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com