Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istemiyorum, yaşındayım, ölmek

On Beş Yaşındayım Ölmek İstemiyorum

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Henüz 15 yaşındasınızdır Ailenizle, sevgiyle ısınan evinizde sizi yansıtan eşyalarınızla, komşularınızla, değer verdiğiniz şeylerle birlikte yaşıyorsunuz ve mutlusunuzdur Fakat; birden her şey değişir Sizi hiç ilgilendirmeyen bir savaş yüzünden yakınlarınızla birlikte size ait olan birçok şeyi kaybetmeye başlamışsınızdır Sıcak evinizden kaçarak, kader birliği yapmaya başladığınız insanlarla bir mahzende yaşamaya mecbur kalarak, hayatta kalma mücedelesine girişirsiniz Belkide savaştan sağ olarak kurtulacaksınızdır Fakat incinen yüreğiniz asla iyileşemeyecek, kırılan onurunuz hiçbir zaman onarılmayacaktır

2 Dünya Savaşı''nda Nazilerin saldırısı sonrasında genç bir kızın yaşadıklarını anlattığı gerçek bir ''savaş güncesi'' olan, 15 Yaşındayım Ölmek İstemiyorum; belgesel niteliğinin ötesinde, biçimi, derinliği, her satırında temsil ettiği değerler ve okura ulaştırdığı mesajlarla, bir edebi eser niteliği taşıyor

Ayrıca bu kitapta yalnızca savaşın insana layık olmayan, çirkin ve acımasız yüzünü değil, insanların her şeye rağmen umutlarının peşinden giderek, ayakta kalmak için ortaya koydukları olağanüstü direnci ama en önemlisi yaşam hakkının evrenselliğini bulacaksınız

Savaşın genç ruhların gözlerine yansıyan korkunç yüzünü görmek için 15 Yaşındayım Ölmek İstemiyorum’u mutlaka okumalısınız

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com