![]() |
Fenerbahçe Ve Türkiye Kupası |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Fenerbahçe Ve Türkiye KupasıİYİKİ VARSIN FENER ! SEN OLMASAYDIN BU GEYİKLER DE OLMAYACAKTI [IMG] - Kupa yaz ![]() ![]() ![]() ![]() - 4 Golll Yiyene 1 Penaltı Bedava haha Soru: Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede ![]() ![]() ![]() (Çarşı usulü) Atasözü bu kapayı Metin Şentürk görür Fener göremez -"kupa" yaz "1907"e gönder, Kayahan'dan "Bana yine hüsran, bana yine hasret var" melodisi cebine gelsin ![]() ![]() Ayıptır ya çeyrek asır olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının rengini gri olarak hatırlıyor? Cevap:Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı ![]() ![]() ![]() - Fenerbahçelilerin bir kısmı Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden? Cevap:Bazıları görmedikleri şeye inanmaz ![]() ![]() ![]() -Kupa Fener'i teğet geçti -Bu kupa Fenerbahçeliler de görebilsin diye bir hafta boyunca gündoğdu meydanı'nda sergilendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fenerbahçe Ve Türkiye Kupası |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Fenerbahçe Ve Türkiye KupasıKoskocaman TRT bu geyikleri yayınladı artık bize söz kalmadı ![]() ![]() ![]() Ne diyelim artık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fenerbahçe Ve Türkiye Kupası |
![]() |
![]() |
#3 |
seçkin60
|
![]() Cevap : Fenerbahçe Ve Türkiye KupasıDejavu'ya katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|