Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eli, sol, tanrı'nın

Tanrı'nın Sol Eli

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tanrı'nın Sol Eli

Tanrı'nın Sol Eli

BU YILA DAMGASINI VURACAK FANTASTİK ROMAN DÜNYA İLE AYNI ANDA TÜRKÇE’DE…
Onun ismi Cale
Ona dünyayı yok edebilme gücüne
sahip olduğunu söylediler
Acaba Cale bu gücü
kullanacak mı?

“Şimdi beni iyi dinleyin Kefaret Uçurumu’nda bulunan Kurtarıcılar Tapınağı’nın ismi kahrolası bir yalandan ibaret Çünkü orada çok az kefaret, kefaretten çok daha az kutsallık var

Kurtarıcılar Tapınağı, umudun ve neşenin hoş görülmediği metruk bir yer Tapınak’ta yaşayanların çoğu oraya küçücük birer çocukken zorla getirilmişler Bu çocuklar, zalimlikleri ve hiddetleri tek bir amaca hizmet eden Kurtarıcı Efendilerin idaresi altında sindirilmişler
Tapınak’a bir giren, bir daha çıkamaz
Bir labirenti andıran koridorların birinde, elinde koyu mavi renkli kocaman bir çanta tutan bir çocuk pencereden dışarı bakıyordu Olsa olsa on dört, on beş yaşlarındaydı ve ne yaptığını bilmiyor gibi bir hali vardı Zaten Tapınak’taki hiçbir çocuk ne yaptığından emin değildi Çocuk gerçek ismini unutmuştu, ancak ona artık Cale diye hitap ediliyordu Cale eski hayatına dair hiçbir şey hatırlamıyordu Gelecekte olacaklardansa tamamıyla bihaberdi

Gelin, Ölüm Meleği’yle tanışın

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com