Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgelik, etkileyici, gören, göz, öyküsü

Gören Göz - Etkileyici Bir Bilgelik Öyküsü

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"BEN GÖREN BİR GÖZÜM," DEDİ "BENİM YETENEĞİM DE
BU DİĞERLERİ GÜZEL ŞARKI SÖYLEYEBİLİR YA DA HIZLI KOŞABİLİRKEN BEN BAŞKALARININ GÖZDEN KAÇIRDIĞINI FARK EDERİM VE BİLİYOR MUSUN, BUNLARIN ÇOĞU ZATEN GÖZ ÖNÜNDEDİR"

Yoksulluk Kötü giden bir evlilik Yaşlılık
Yitik düşler Başarısız bir iş hayatı Belirsiz bir gelecek Ve Orange Beach''te yaşayanları ümitsizliğe sürükleyen daha bir sürü çıkmaz Hiçbir değişim şansı yokmuş gibi görünen kısırdöngüler
Başkalarının gözden kaçırdıklarını görme yetisine sahip Jones adında yaşlı bir gezgin içinse çıkmaz diye bir şey yoktur Her anın içinde barındırdığı mucizeyi, her zorluğun aslında yaşamımıza bir gelişimin tohumlarını ektiğini fark etmek için sadece farklı bir "bakış açısı"ndan bakmamız yeter
Jones, bu sahil kasabasında ve sakinlerinin yüreklerinde gizemli bir şekilde yer ederken yalın bir bilgelik ve umut dağıtır
"Aslında olman gereken yerdesin Şu anda burası sana çorak topraklar gibi görünebilir ama hiçbir şey gerçeğin kendisiyle ters düşemez Bu gece başını koyduğunda verimli bir toprakta uyuyor olacaksın Düşün Öğren Dua et Planla Düşle
Çünkü yakında Olacaksın"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com