Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anemon, dünyası, gölgeler

Gölgeler Dünyası (Anemon)

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali Melek sorunları olan insanlara yardımcı olur: vize ile oturan ve iş bulmaya çalışan yabancılar, yurtdışında okumak isteyen öğrenciler, kayıp çocuklarını arayan aileler…

Bir gün ağabeyi İstanbul''da kaybolan Çinli bir kızın bulunması için yardım etmesini ister Küçük kızın insan ticareti kurbanı olabileceğinden şüphelenen Ali, baba dostu, yeraltı bağlantıları olan, Rum lakaplı, emekli bir kaçakçının yardımına başvurur Seks endüstrisinden kurtarılan, Rus Irina ile yaşayan Rum, isteksizce geride bıraktığı hayata döner ve Türk, Kürt, Rus çetelerinin arasında yeniden geçmişinin günahlarından arınmaya çalışır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com