![]() |
Açlık Oyunları Serisi (3 Kitap) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Açlık Oyunları Serisi (3 Kitap)Açlık Oyunları Serisi (3 Kitap) Suzanne Collins'in en çok okunan fantastik serisi şimdi özel sette ![]() ![]() 1-Açlık Oyunları 2-Ateşi Yakalamak 3-Alaycı Kuş Açlık Oyunları ETKİLEYİCİ BİR FANTASTİK DÜNYA, BİTMEK BİLMEYEN BİR AKSİYON AÇLIK OYUNLARI’NDA BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇMEK İÇİN SABIRSIZLANACAKSINIZETRAFINIZDAKİ BAŞKA HERKES SABAHI GÖREMEYECEĞİNİZDEN EMİNKEN VAHŞİ BİR ORTAMDA KENDİ BAŞINIZA HAYATTA KALABİLİR MİSİNİZ? “Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim ![]() ![]() ![]() —Stephenie Meyer “Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum ![]() —Stephen King KAZANMAK ÜN VE TALİH, KAYBETMEK İSE KESİN ÖLÜM ANLAMINA GELİR ![]() BU OYUNUN GALİBİNİN KARNI DOYACAK KAYBEDEN İSE ÖLÜMLE TANIŞACAK… AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN ![]() ![]() ![]() İddia ediyoruz Açlık Oyunları’nın bağımlısı olacaksınız ve bir sonraki kitabı sabırsızlıkla bekleyeceksiniz… Ateşi Yakalamak CAPITOL MUTSUZ, HUZURSUZLUK ARTIYOR, ATEŞLE DANS EDEN KIZ BİR KIVILCIM YAKTI, YERİN ALTINDAN YÜKSELEN İSYAN ŞİMDİ PATLAMA NOKTASINDA! KIVILCIMLAR PARLIYOR, ALEVLER YAYILIYOR VE CAPITOL İNTİKAM İSTİYOR SUZANNE COLLINS’IN ÇOK SATAN AÇLIK OYUNLARI’NIN İKİNCİ KİTABI “Açlık Oyunları Serisi, insanı meraktan çatlatan, gerilim dolu, müthiş akıcı ve inanılmaz sarsıcı… Elimden bir türlü bırakamadım ![]() -Stephen King Sabırsızlıkla çıkmasını beklediğim fenomen kitap Açlık Oyunları’nın devamı olan Ateşi Yakalamak kitabını erkenden okuma fırsatı buldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Stephenie Meyer “Zekice kurgulanmış ve çok akıcı bir kitap… Büyüleyici ![]() -John Green “Bilimkurgu, heyecan, gerilim ve aşkın muhteşem bir karışımı ![]() -USA Today “Nefes Kesiyor” Publisher Weekly “Aksiyon, Entrika, Aşk ![]() ![]() Kirkus Reviews Alaycı Kuş AÇLIK OYUNLARI’NIN NEFESİNİZİ KESECEK 3 ![]() Bütün engellere rağmen, Katniss Everdeen Açlık Oyunları’ndan iki kez sağ çıkmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 39,02 TL |
![]() |
![]() |
|