Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sinyora, vinci

Sinyora da Vinci

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sinyora da Vinci

Sinyora da Vinci

“TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL” -DIANE HAEGER

1452 yılında, Vinci’nin ufak bir köyünde, babasız bir çocuk doğurduğumda on beş yaşındaydım Adı Leonardo’ydu
ve dünyayı değiştirmek onun kaderiydi

Evlenmemiş bir anneydim ve akıl almaz eziyetler çektim Oğlumu benden aldıklarında gidecek yerim yoktu Hiçbir hakkım, umudum ve geleceğim de Herkes, bunun,
benim sonum olduğunu düşünüyordu Ama çocukluğumdan beri sakladığım sırları bilmiyordu hiçbiri Oğlum büyüyüp sıradışı yeteneklere sahip bir adama dönüşürken, onu korumak için tehlikeli planlar yapmak zorundaydım Ve yaptım da
Kimse farketmedi Kimse bilmedi
Bazılarınız bana yalancı diyebilirsiniz Çünkü anlatacaklarım benim konumumda bir kadınla bağdaştırılamayacak kadar tuhaf İstediğim de buydu Tam anlamıyla bu
Adım Caterina İşte benim hikayem

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,60 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com