Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
müziği, neşter

Neşter Müziği

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neşter Müziği

Neşter Müziği

Kristen Kroiter Lise öğrencisi Altı ay kadar önce, bir trafik kazasında ağır yaralanmış ve acil serviste hayata geri dönmüştü Ancak kimsenin beklemediği bir anda, intihar etti
Dr Ted Cogan Kırk üç yaşında, acil serviste çalışan uzman hekim Başarılı, bekâr; itiraf ettiği gibi, bir “kadın avcısı” Kristen Kroiter’e ilk müdahaleyi yaparak hayatını kurtarmıştı; şimdi onu intihara sürüklemekle suçlanıyor Tüm suçlamaları reddediyor
Dedektif Madden Soruşturmayı yürüten, NY Polis Departmanı’ndaki en tecrübeli polislerinden Görgü tanıklarının yanı sıra, elinde Dr Cogan aleyhine çok kuvvetli bir delil var: Kristen Kroiter’in ardında bıraktığı günlüğü Son sayfasında, Doktor’un onunla zorla cinsel ilişki kurduğu yazıyor
Kristen Kroiter on altı yaşında ve bakireydi
Neşter Müziği Doktor ve hastası, suçlayan ve suçlanan, av ve avcı gibi ikililerin birbirleriyle amansız bir mücadele verdikleri, soğuk hastane koridorlarından çığırından çıkmış gençlik partilerine uzanan, nefes kesici temposu ve şok edici sonuyla akıllara durgunluk veren bir gerilim romanı

“Gerilim dolu bir kedi-fare oyunu; hem de en esaslısından Sinematografik, inandırıcı Son sayfasına kadar başımı kaldıramadım
RJ Ellory
“Carnoy’un romanı sürükleyici, gerilim dolu, bütünüyle inandırıcı ve inanılmayacak kadar iyi

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,95 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com