Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyük, uyku

Büyük Uyku

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyük Uyku

Büyük Uyku

“Eski savaşlardan kalma yaşlı bir general Ağır ağır ölmekte olan, geleneklerine bağlı bir adam İki delişmen çekici kız, kayıp bir damat Petrolden gelen, harca harca bitmez bir servet, kimden geldiği bilinmeyen şantaj mektupları Çölün ortasında, kimi zaman karanlık bir labirent, kimi zaman romantik bir gün batımı gibi yükselen bir serap, bir yeni zaman şehri: Los Angeles Kentin bağırsaklarındaki logar kapaklarından savrulup lağım sularında kaybolan bozuk paralar gibi harcanıp giden insanlar Yeşil dolarlar, fildişi renkli kadın bedenleri üzerinde yükselen kadim suç Bu suçla başa çıkamayacağını bilmesine rağmen, -belki de zaten bunun farkında olduğundan- alaycı kararlılığını hiçbir zaman yitirmeyen bir dedektif: Philip Marlowe
Ahmet Ümit

Büyük Uyku’da okurlar, Raymond Chandler’ın ölümsüz karakteri Philip Marlowe’la tanışıyor İlk kez 1939 yılında yayımlanan bu kült eser, Fatih Özgüven’in yetkin çevirisiyle tam bir edebiyat şölenine dönüşüyor Everest Yayınları olarak Amerikan polisiyesinin klasikleşmiş isimlerinden Raymond Chandler külliyatını, Türk polisiyesinin usta ismi Ahmet Ümit’in editörlüğünde sunmaktan mutluluk duyuyoruz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,48 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com